A vörös- és a fokhagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A húst megmossuk, felkockázzuk. A burgonyát és a répát meghámozzuk, a krumplit felkarikázzuk, a répát apróra vágjuk. A gombát meg tisztítjuk, szeletekre vágjuk. A kaprot és az újhagymát megmossuk és felaprítjuk.
Felforrósítjuk az olívaolajat. Megfonnyasszuk rajta a hagymákat, majd hozzáadjuk a húskockákat, és megpirítjuk. Rászórjuk a lisztet, öntünk alá egy kevés vizet, majd megsózzuk, és fedő alatt félig puhára pároljuk. A húsos alaphoz adjuk a krumplit és a répát. Elkeverjük, megsózzuk, ha szükséges. Hozzáöntünk egy kevés vizet, és addig főzzük, míg a zöldségek félig megpuhulnak.
Ekkor hozzáadjuk a gombát meg a kaprot, és a ragut további 15 percig főzzük. Megsózzuk és borsozzuk, ha szükséges, majd az újhagymával megszórva, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.