A megtisztított hagymákat finomra aprítjuk. A húst megmossuk, vékony szeletekre, majd falatnyi darabokra vágjuk. A hagymákat megfonnyasztjuk a felforrósított olajon. Hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk.
A paradicsomot a levével együtt a hagymás-húsos alaphoz adjuk. 1-1 csipet őrölt rómaiköménnyel és korianderrel ízesítjük. Megsózzuk és borsozzuk a ragut, majd addig főzzük, míg a paradicsom leve el nem fő. Beleforgatjuk a leszűrt babot és kukoricát, és ismét felforraljuk az egészet.
Közben egy másik lábasban felforralunk 300 ml vizet. Megsózzuk, és hozzáadjuk a rizst, átkeverjük, majd ha újra felforrt, mérsékeljük a hőt, és lefedve, kis lángon 18 percig főzzük. A rizst a csilis bab mellé tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.