A chilis bab elkészítéséhez a karikára vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk, majd a zúzott fokhagymát is hozzápirítjuk 10 másodpercig. Rászórjuk a pirospaprikát, és felengedjük 1/2 dl vízzel.
Hozzáadjuk a darált húst és fehéredésig pirítjuk. A paradicsompürét vízzel hígítjuk, ráöntjük a darált húsra, megsózzuk, megborsozzuk, és csilipaprikával ízesítjük.
Amikor a hús megpuhult, hozzákeverjük a leszűrt babot és a kukoricát, és 5-10 perc alatt összeforraljuk. A csilis babot forrón kínáljuk.
Megjegyzés
Ha valaki kevésbé csípősen szereti, akkor csili helyett használhat csípős paprikakrémet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.