Egy serpenyőben az étolajon megdinszteljük az apróra vágott hagymákat. Rátesszük a húst, fehéredésig pirítjuk, közben kevergetjük. A pirítás közepe fele elkezdjük fűszerezni. Rászórjuk a sót, borsot, a házi ételízesítőt, belekeverjük a paprikakrémet, hozzáadjuk az erős paprikát.
Ha már késznek tűnik a hús, megszórjuk pirospaprikával, ráöntjük a konzerv babot és kukoricát (a leve nélkül). Kis keverés után felöntjük a paradicsomlével, hogy éppen ellepje az ételt. Elkezdjük főzni, kb. 10 perc alatt készen van és tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.