Süssük a finomra vágott hagymát üvegesre a felforrósított olajon. Adjuk hozzá a húst, és süssük fehéredésig. A csilit magozzuk ki, az ereket is távolítsuk el, majd vágjuk a paprikát kockákra. Adjuk a húshoz, és pirítsuk együtt néhány percig.
Keverjük bele a darabolt paradicsomot, majd sózzuk meg. Ízesítsük a római köménnyel, valamint 1-1 csipet fahéjjal és csilivel. Fedő alatt főzzük majdnem puhára. Ha szükséges, pótoljuk az elpárolgott folyadékot kevés vízzel.
Adjuk a raguhoz a leöblített, lecsepegtetett kukoricát és babot, majd főzzük együtt 5 percig. Ismételten sózzuk meg, és kínáljuk néhány evőkanál friss tejföllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.