A gyors bableves elkészítéséhez a tálalás előtti napon a babot beáztatjuk annyi vízbe, amennyi ellepi.
Másnap a hagymát és a répát meghámozzuk, a hagymát finomra vágjuk, a répát felaprítjuk. Egy lábasban felforrósítjuk az olajat. Megfonnyasszuk rajta a hagymát, hozzáadjuk a répát, és kissé megpirítjuk. Közben a babot leszűrjük, ötblítjük, majd a hagymás-répás alaphoz adjuk.
Az egészet felöntjük az alaplével, megsózzuk, lefedjük, és addig főzzük, míg a zöldségek teljesen megpuhulnak. Néhány levélke kaporral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.