Az édeskrumplit megfőzzük, pépesítjük. Adunk hozzá két gerezd zúzott fokhagymát, maroknyi, apróra vágott petrezselymet, egy csokor újhagymát feldarabolva, a leszűrt konzerv babot, sót és borsot. Összeturmixoljuk, majd annyi lisztet adunk hozzá, hogy sűrű masszát kapjunk.
Maroknyi burgereket formázunk, zsemlemorzsában megforgatjuk, és olajban megsütjük, kb. 3-3 perc alatt mindegyik oldalán.
Salátával vagy pitakenyérrel tálaljuk, mustárt, ketchupot is kínálhatunk hozzá.
Megjegyzés
A receptet Palmafa123, a fotót Mimi küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.