A gombás-zöldséges tekercs töltelékéhez a gombát és a paprikákat megmossuk, apróra vágjuk, a répát megtiszítjuk és lereszeljük. Összekeverjük, sóval és ízlés szerint zöldfűszerekkel ízesítjük, majd az olajon megpirítjuk.
A tésztához egy tálban elkeverjük a rizslisztet, a köleslisztet, a keményítőt, az útimagfűhéjat és a sütőport. Hozzáadjuk a vizet, a citromlevet és alaposan összedolgozzuk. Kinyújtjuk és téglalap alakú darabokra vágjuk. (Ebből a mennyiségből kb. 5 darab lesz.)
A tészta egyik felére halmozzuk a tölteléket, majd a két szélét behajtjuk és feltekerjük. Végül forró olajban kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.