A tésztát feltesszük főni. A padlizsánhoz páclevet készítünk: az összetevőket egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk az összetört fokhagymát.
A padlizsánt kb. 1,5 cm vastag karikákra vágjuk, majd húsz percre a páclébe tesszük.
Egy serpenyőben szezámolajat hevítünk, és mikor kellően forró, hozzáadjuk a megfőtt, lecsepegtetett tésztát. Ráöntjük az ecetet, a bazsalikomot, és a szezámmagot, majd összeforgatjuk.
A padlizsánt forró grillserpenyőbe helyezzük, majd mindkét felén 4-4 percig sütjük. Felszeleteljük, a tésztához adjuk, majd végezetül meglocsoljuk a páclé kb. 2/3-ával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.