Egy fazékban felmelgítjük az olívaolajat, beleszórjuk a kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát, és folyamatos keverés mellett 3-4 percig dinszteljük. Hozzáadjuk a paradicsompürét és folyamatosan kevergetve 2 percig főzzük. Belekeverjük a pirospaprika pelyhet és a szárított oregánót, és még fél percig főzzük.
Hozzáöntjük a bort, jól megkeverjük és hagyjuk kicsit rotyogni és elfőni, egészen addig, míg a bor kb. felére csökken (kb. 10 percig). Beleöntjük a paradicsom konzervet, majd a babot is és ezután ráöntjük a csirke alaplevet. Összekeverjük, felforraljuk, majd 20-25 percig rotyogtatjuk. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
A kelkáposzta leveleket megmossuk, darabokra tépkedjük, belekeverjük a levesbe és még 5 percig főzzük. A levest átrakjuk egy tálalóedénybe, a tetejére parmezán forgácsokat hintünk és korianderrel, vagy bazsalikommal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.