Egy lábasban felforrósítjuk az olajat, aztán megfuttatjuk benne a meghámozott, felaprított hagymát és a kimagozott, felkockázott paprikát. Ezután hozzáadjuk a megtisztított, átnyomott fokhagymát, majd kevergetve 5 percig főzzük.
Hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott húst, amit fehéredésig pirítunk, aztán a lábasba tesszük a kimagozott, felaprított csilit is.
Beletesszük a (konzerv) darabolt paradicsomot a levével együtt, a kimagozott, felkockázott sütotököt, a babot, az orölt köményt, a sót és a borsot, majd felöntjük 250 ml vízzel, és kis lángon kb. 30 percig főzzük. A főzés vége elott öt perccel a lábasba tesszük a leöblített spenótleveleket, aztán ízlés szerint egy kevés csilipelyhet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.