A galuskához összekeverjük a tojást, a sóval, a tejjel és galuskatésztát készítünk, majd nagy méretűre szaggatjuk és kifőzzük.
A bacont ujjnyi széles csíkokra vágjuk, kevés olajon átpirítjuk. A megfőtt galuskatésztát rászedjük, átforgatjuk.
A felkockázott bacont serpenyőben előpirítjuk, majd ráöntjük a babot. Hozzáadjuk az apróra vágott csilit, megsózzuk, megborsozzuk és összeforraljuk. A galuskával tálaljuk.
Megjegyzés
Nagyon egyszerű, és finom étel, már tálalhatjuk is a galuskával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.