A csilis bab elkészítéséhez felforrósítjuk az olajat, és kevergetve fehéredésig pirítjuk rajta a darált húst. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a kétféle, meghámozott, felaprított hagymát, és együtt pirítjuk további néhány percig.
Beleforgatjuk a darabolt paradicsomot a levével együtt. Azután hozzákeverjük a kimagozott, felaprított csilit, és 30 percig forraljuk.
A vesebabot és a kukoricát leszűrjük, átöblítjük hideg vízzel, majd miután lecsepegtettük, a darált húsos keverékbe forgatjuk, és nagy lángon néhány percig főzzük.
Végül megsózzuk, megborsozzuk a csilis babot. Tejföllel meglocsolva tálaljuk.
Nézzétek meg videón, hogyan készül a csilis bab egyszerűen:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.