A csilis babhoz a vörös- és a fokhagymát meghámozzuk. Finomra vágjuk, megfonnyassztjuk a felforrósított olajon. Hozzáadjuk a darált húst, és gyakran megkeverve fehéredésig pirítjuk. Villával morzsásra törjük a húst, majd fűszerezzük az őrölt korianderrel és rómaiköménnyel.
A húsos alaphoz adjuk a darabolt paradicsomot a levével együtt. Sózzuk, majd lefedjük, és az egészet puhára főzzük. Közben a babot és a kukoricát leszűrjük, leöblítjük, majd a raguhoz adjuk.
Ismét felforraljuk a csilis babot, majd egy kevés durvára vágott petrezselyemmel és felkarikázott csilivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.