Először megmossuk a zöldségeket, majd a sárgarépát meghámozzuk. Ezután egy mélyebb tálba reszeljük, vagy vékony csíkokra vágjuk a kétféle káposztával és a hagymával együtt. Megsózzuk, alaposan összeforgatjuk, aztán félretesszük.
Az öntethez a tejfölt összekeverjük a majonézzel, közben hozzáadjuk a mustárt, a citromlevet, egy kevés sót, borsot és a cukrot. Ezután ráöntjük a salátára, jól összeforgatjuk, aztán néhány órára a hűtőbe tesszük.
Az amerikai káposztasaláta kiváló kísérője minden roston sült vagy grillezett húsnak, halnak, illetve sajtnak.
Nézd meg videón is, hogyan készül az amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.