A lila hagymát apró kockára vágjuk, majd elkeverjük a sóval és a citromlével (esetleg almaecettel), hogy veszítsen az erejéből.
Nagy lyukú reszelőn lereszeljük a káposztát. Meghámozzuk a répát, és kis lyukú reszelőn lereszeljük, majd elkeverjük a káposztával.
A hagymához hozzáadjuk a görög joghurtot, a majonézt, mustárt és a fűszereket, és elkeverjük.
A joghurtos mártást elkeverjük a káposztával és répával. Ha több szósszal szeretjük, adunk még hozzá joghurtot és/vagy majonézt (függ a káposzta és a répák méretétől, mennyire van szükség).
Legalább 1 órára hűtőben állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.