A hagymát megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk, a káposzták külső leveleit eltávolítjuk, elnegyedeljük, majd ezeket is nagyobb darabra vágjuk, a répát megmossuk, megpucoljuk, és nagyobb darabokra vágjuk.
A fehér hagymát egy késes aprítóban apróra daraboljuk, miután kiszedtük, egy tálba borítjuk. Jöhet a gépbe a fehér káposzta és ezt is felaprítjuk, mehet a tálba ez is, majd felaprítjuk a sárgarépát, végül pedig jöhet a lila káposzta is. Miután minden a tálba került, az egészet összeforgatjuk.
Egy kisebb tálba kanalazzuk a majonézt, a mustárt, hozzáöntünk egy kevés ecetet és pár csepp citromlevet, majd sózzuk, borsozzuk és alaposan kikeverjük. Az öntetet ezután a káposztás keverékhez adjuk és jól összeforgatjuk, fogyasztás előtt legalább 2 órára hűtőbe tesszük, de ha egy éjszakára hagyjuk hűtőben, akkor még finomabb lesz a végeredmény.
Nézd meg videón, hogyan készül a coleslaw, az amerikai káposztasaláta!
Megjegyzés
Hamburger és rántott csirke mellé is illik a coleslaw, az amerikai káposztasaláta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.