A káposztát legyaluljuk, megsózzuk, majd kinyomkodjuk a víztől. Összekeverjük a megpucolt és lereszelt sárgarépával, valamint a finomra vágott hagymával.
Megsózzuk, megborsozzuk, majd hozzáadjuk vörösbort, a majonézt és a tejfölt. Néhány órára a hűtóbe tesszük pihenni, mielőtt tálaljuk.
Volt úgy, hogy nem volt idő vizet melegíteni és forrázni. Akkor reszeltem a káposztát, így kisebbek a darabok, és nem rágósak. Bár nem tartozik a recepthez, én belecsempészek egy kanál mustárt is, pikánsabb az íze.
A receptet Füstöltsó küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.