A káposzta külső leveleit eltávolítjuk, majd negyedeljük. A torzsáját kivágjuk és a leveleit felkockázzuk.
Egy nagyobb fazékban olajat hevítünk, erre dobjuk rá a kockázott káposztát, alaposan sózzuk, és folyamatos kevergetés mellett pirítjuk, amíg a káposzta kb. a felére esik össze, közben frissen őrölt borssal megszórjuk.
Amíg pirul a káposzta egy lábasban vizet forralunk kevés olajjal, majd ha felforrt, sózzuk a főzővizet, és puhára főzzük a tésztát. Leszűrjük, és a pirított káposztához keverjük. Frissen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.