Pácot készítünk 1 pohár tejfölből, 1 dkg gyros fűszerkeverékből és a mustárból. A felkockázott húst a pácban pihentetjük 1-2 órát.
Felhevített olajon megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a pácolt húst, és fehéredésig sütjük, majd fedő alatt puhítjuk, kb 20 perc-fél órát.
Ha omlós a hús, beletesszük a második pohár tejfölt, amiben előzőleg elkeverjük a gyros-fűszer másik felét. Összeforraljuk, a tetejére reszelt sajtot szórunk. Hasábburgonyával vagy rizzsel és salátával tálaljuk, de készíthetünk hozzá tzatzikit is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.