A csirkemelleket kis darabokra vágjuk. Egy edényt előveszünk, pici olajat hevítünk benne, majd amikor forró, a kis darabokra felvágott csirkemellet beletesszük. Pár perc alatt megpirítjuk, majd annyi vízzel felöntjük, hogy ellepje a húsdarabokat. A gyros fűszerkeverékkel ízesítjük, majd fedő alatt 15 percig főzzük.
Amikor eltelt a 15 perc, a fedőt levesszük, és hagyjuk, hogy elpárologjon a felesleges víz, majd kicsit lepirítjuk a húst, így lesz egy kicsit ropogós.
A salátához 3 marék friss saláta keveréket kiveszünk. Kis darabokra felvágjuk a koktélparadicsomot és a hagymát, a salátához adjuk, és összekeverjük. A salátát egy tányérra helyezzük, és mellé halmozzuk a húsdarabokat. Sült burgonyával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.