A csirkemelleket kis darabokra vágjuk. Egy edényt előveszünk, pici olajat hevítünk benne, majd amikor forró, a kis darabokra felvágott csirkemellet beletesszük. Pár perc alatt megpirítjuk, majd annyi vízzel felöntjük, hogy ellepje a húsdarabokat. A gyros fűszerkeverékkel ízesítjük, majd fedő alatt 15 percig főzzük.
Amikor eltelt a 15 perc, a fedőt levesszük, és hagyjuk, hogy elpárologjon a felesleges víz, majd kicsit lepirítjuk a húst, így lesz egy kicsit ropogós.
A salátához 3 marék friss saláta keveréket kiveszünk. Kis darabokra felvágjuk a koktélparadicsomot és a hagymát, a salátához adjuk, és összekeverjük. A salátát egy tányérra helyezzük, és mellé halmozzuk a húsdarabokat. Sült burgonyával kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.