A csirkemellet kiklopfoljuk, megsózzuk, majd forró olajban mindkét oldalról kicsit megsütjük.
Ezután egy sor karikára vágott nyers burgonyát magasabb falú tepsibe rakunk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A tetejére karikára vágott vöröshagymát teszünk, utána rárakjuk a húsokat. Ennek tetejére újra karikára vágott vöröshagyma kerül. A felső réteg ismét karikára vágott nyers burgonya lesz.
Az összes tejfölt ráöntjük a felső réteg tetejére, sütőbe tesszük, és kb. 1,5 órát sütjük.
Megjegyzés
Csirke helyett sertéskarajt is használhatunk. Célszerű mindkettőt kipróbálni, nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.