A pác összes hozzávalóját öntsük egy edénybe, és alaposan keverjük
össze. Helyezzük a csirkét a pácba, és forgassuk meg, hogy mindenhol bevonja a páclé, majd fedjük le az edényt, és a hűtőszekrényben legalább egy órán keresztül, de lehetőség szerint akár egész éjszakára hagyjuk a húst pácolódni.
Magas hőfokon melegítsük elő a grillt vagy grillező edényt, győződjünk meg arról, hogy a sütés előtt a rostélyokat tisztára dörzsöltük, és kissé beolajoztuk.
Vegyük ki a csirkét a pácból és tegyük félre a páclét. A félrerakott
páclevet öntsük át egy kisebb lábasba és egy percig forraljuk, majd ismét tegyük félre. Osszuk négy részre a csirkét és húzzuk fel a 4 bambusz sasliknyársra, minden nyársra körülbelül 5-6 darab csirke jut.
Mindkét oldalon 2-2 percig grillezzük a csirkét, vagy addig, amíg
megpirul. Vegyük közepesre a hőt és a csirkenyársak mellett süssük meg a zöldbabot is, közben locsoljuk meg a csirkét és babot a félrerakott páclével. Folytassuk pár percenként a forgatást és locsolást, amíg a saslikok külső szélei mázasak és ragacsosak lesznek és a csirke szépen átsül, ez összesen körülbelül 10-12 prcet vesz igénybe.
Forrón vagy szobahőmrsékleten tálaljuk, a felaprított chilivel díszítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.