A pikáns töltött csirkecombfilé elkészítéséhez a combfilét két nejlonzacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst megsózzuk, és megszórjuk szárnyasfűszerrel.
A paprikákat és a szalámit szeletekre, az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágjuk. A hús egyik oldalára rakunk egy-egy szelet sajtot, 3-4 karika szalámit, 2-3 szelet paprikát és 1 db újhagymát. A hús másik oldalát ráhajtjuk, majd olajjal megkent és csilipehellyel megszórt alufóliára tesszük, és szorosan felcsavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük, és közepes lángon, 45-50 perc alatt megsütjük. Köretnek friss salátát készíthetünk.
Megjegyzés
Megéri kipróbálni! A hús nem szárad ki, szaftos és ízletes marad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.