A mézes-mustáros csirkecomb vele sült zöldségekkel elkészítéséhez megtisztított, feldarabolt zöldségeket összekeverjük egy tepsiben. Megsózzuk, megborsozzuk, olívaolajjal meglocsoljuk és megszórjuk a kakukkfű felével.
Alufóliával lefedjük és betoljuk a 190 fokra előmelegített sütőbe 15 percre.
Amíg a zöldségek puhulnak, megtisztítjuk a csirkecombokat. Sózzuk, félretesszük.
A mézet, a mustárral és a maradék kakukkfűvel összekeverjük.
Ezután kivesszük a sütőből a zöldségeket, kicsit átforgatjuk, majd rájuk helyezzük a besózott csirkecombokat.
A húst bekenjük a mézes páccal, majd az edényt vissztoljuk a forró sütőbe, és nagyjából további 30-40 perc alatt készre sütjük.
A mézes-mustáros csirkét valójában bármilyen idényzöldséggel készíthetjük az év bármely részében. Így még változatosabb ételt varázsolhatunk az asztalra.
Nézd meg videón, hogyan készül a mézes-mustáros csirkcomb sült zöldségekkel
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.