A vöröshagymát, a szalonnát és a petrezselymet apróra vágjuk. A szalonnát zsírjára pirítjuk, majd megdinszteljük rajta a hagymát, ezután a zöldbabot is hozzáadjuk és együtt pároljuk pár percig.
A zsemléket szeletekre vágjuk és vízbe beáztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk.
A kinyomkodott zsemléhez hozzáadunk egy tojást, az aprított petrezselymet, majd egy kevés reszelt citromhéjat is hozzákeverünk. Hozzáadjuk a szalonnás keveréket is. Sózzuk, borsozzuk, jól összekeverjük.
A csirkecombokon a bőrt óvatosan elválasztjuk a hústól úgy, hogy nehogy beszakadjon a bőr. Egy kiskanál segítségével megtöltjük a csirkecombokat. A combokat kívül is sózzuk, borsozzuk.
Egy tepsibe kevés olívaolajat öntünk és beletesszük a fűszerezett, töltött combokat bőrös oldalukkal felfelé, vajat csipkedünk rájuk.
200 fokra előmelegített sütőben, alufólia alatt pároljuk őket kb. 30 percig, majd fólia nélkül sütjük még legalább 30 percet, vagy amíg szép aranybarnára sülnek. A sütési idő függ a combok nagyságától is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.