Elkészítés: A cukkiniket és a burgonyákat meghámozzuk, majd nem túl nagy lyukú reszelőn mindkettőt külön edénybe lereszeljük. A cukkinit enyhén sózzuk, majd kinyomkodjuk a levét.
A reszelt cukkinit a krumplihoz keverjük. Ráütjük a tojásokat, sóval, borssal és zúzott fokhagymával fűszerezzük, majd belekeverjük a szódabikarbónával összevegyített lisztet.
Teflonserpenyőbe, felforrósított olajba evőkanállal kis halmokat adagolunk. Kissé szétlapítjuk, és mindkét oldalát pirosra sütjük.
A tejfölt és a joghurtot elkeverjük, beleszórjuk a kaprot. A meleg tócsnikat meglocsoljuk vele. Ízlés szerint sajtot is szórhatunk rájuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.