A csirkecombokat megmossuk, a bőrüket lehúzzuk, eltávolítjuk róluk a zsírt is, majd sózzuk és borsozzuk mindet.
Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat a vajjal, majd megpirítjuk benne a combokat.
A körtéket megmossuk, félbevágjuk, hozzáadjuk a húshoz a fahéjjal együtt. Felöntjük a körtelével és az alaplével. Felforraljuk, majd fedő alatt, közepes lángon puhára pároljuk a húst.
Végül levesszük a fedőt, és zsírjára pirítjuk a csirkecombokat. Petrezselyemmel díszítve tálaljuk. Burgonyapüré illik hozzá.
Megjegyzés
Tipp: A hús-gyümölcs párosítás mindig finom. Engedd szabadon a fantáziádat, használj szilvát, szőlőt,almát, illetve sertést vagy pulykát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.