A combokat megtisztítjuk, majd bedörzsöljük a szójaszósz, az olívaolaj és az almalé keverékével. Tepsibe tesszük, melléöntünk egy kevés vizet, és 200 fokos sütőben ropogósra sütjük. Közben a pecsenyelével locsolgatjuk.
A burgonyát (sárgahéjú) megmossuk, a héját tisztára dörzsöljük. Mindet nagyobb gerezdekre vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk, majd az olajhoz keverjük egy kevés sóval, a paprikával és a rozmaringgal együtt.
A tepsibe terítjük, és a forró grillsütőbe toljuk. Szép pirosra sütjük, közben néhányszor megforgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.