Az apró kockákra vágott szalonnát kiolvasztjuk, köménymagot szórunk bele, megpattogtatjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt hagymát, és üvegesre pároljuk.
A paradicsomot feldaraboljuk és a paradicsompürével együtt a hagymás zsiradékhoz adjuk, összerottyantjuk.
A paprikát és a cukkinit (vagy a padlizsánt) megtisztítjuk, felkockázzuk, és a paradicsomos alaphoz keverjük, ízlés szerint sózzuk, összefőzzük.
Időközben a csirkecombot ropogósra sütjük a sütőben, és a zöldséges lecsóval, esetleg rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.