A combokat megmossuk, a zsíros részeket levágjuk. A csont mentén kissé bevágjuk mindet, hogy hamarabb megsüljenek. Sózzuk és borsozzuk. A hagymát meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk. A gombát megtisztítjuk, falatnyi darabokra vágjuk.
Az olajat a vajjal egy serpenyőben felforrósítjuk. Nagy lángon körbepirítjuk benne a combokat, majd kivesszük. A visszamaradt zsiradékon megpároljuk a hagymát és a gombát.
A húst a gombával együtt egy tepsibe tesszük, felöntjük az alaplével, majd 200 fokra előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt megsütjük. Közben néhányszor meglocsolgatjuk a pecsenyelével. Friss kakukkfűvel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.