A megtisztított csirkemellet kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd a felforrósított olívaolajon oldalanként 4 percig sütjük. Azután kiszedjük a húst, és hagyjuk kihűlni.
A túrót simára keverjük a sajtkrémmel, a felaprított snidlinggel, valamint ízlés szerint sóval és borssal.
Az újhagymákat megtisztítjuk, felkarikázzuk. A saláta külső leveleit eltávolítjuk, a belsejét kisebb darabokra vágjuk a kimagozott paprikával együtt. A koktélparadicsomokat négyfelé szeljük.
A falatnyi darabokra vágott húst tálba tesszük a zöldségekkel és a koktélparadicsommal együtt. Sózzuk, borsozzuk, és alaposan összeforgatjuk az egészet.
A tortillalapokat megkenjük a snidlinges krémmel, elosztjuk rajta a csirkés keveréket, végül mindet tölcsér alakban feltekerjük, és fogpiszkálóval megtűzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.