A csirkemelleket félbevágjuk, megmossuk, szárazra töröljük, sózzuk és borsozzuk.
Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat és az olívaolajat. Megpirítjuk benne a csirkemelleket, majd mindent egy tűzálló tálba teszünk.
Az egész citromot megossuk, felkarikázzuk, és megpirítjuk a hússütés után visszamaradt zsiradékon. Hozzáöntjük a fél db citrom kifacsart levét és az alaplét. Felforraljuk az egészet, majd a meghámozott, egészben hagyott fokhagymagerezdekkel együtt a csirkére öntjük.
180 fokos sütőben kb. 20-30 percig sütjük, amíg a hús megpuhul. Tálalás előtt a húst kb. 5 percig pihentetjük. Egy kevés aprított petrezselyemmel megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.