A tárkonyos-palócos csirkeragu elkészítéséhez a felaprított vöröshagymát olajon megdinszteljük. Beletesszük az őrölt paprikát, a tárkonyt, majd hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst.
Pirítás után felöntjük vízzel, hogy ellepje. Beletesszük a zúzott fokhagymát és a babérlevelet, majd sózzuk, borsozzuk.
Hozzáadjuk a zöldbabot (ha fagyasztottat használunk, akkor fagyosan), és 20 perc alatt készre főzzük.
A tejfölt elkeverjük a liszttel, és behabarjuk vele a ragut. Sóval, borssal és egy kevés citromlével ízesítjük. Ízlés szerint tésztát vagy rizst főzünk hozzá köretként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.