Az újhagymát megtisztítjuk, majd a fehér és a zöld részét külön finomra aprítjuk. A gyömbért meghámozzuk, felaprítjuk. Egy lábasban felforrósítjuk az olajat, majd megpirítjuk rajta az újhagyma fehér részét és a gyömbért. Keverjük hozzá a leszűrt kukoricát, és öntsük hozzá az alaplét.
Felforraljuk, ha szükséges, megsózzuk, és kb. 10 percig főzzük. Közben a lisztet simára keverjük a villával felvert tojással. Egy nagy csipet sóval ízesítjük, majd a levesbe csorgatjuk, közben folyamatosan kevergetjük. További 5 percig forraljuk.
A levest tányérokba szedjük, majd meghintjük az újhagyma finomra vágott zöldjével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.