A vizet felforraljuk, beletördeljük a leveskockát, és hozzáadjuk a sáfrányt.
Olívaolajon megpirítjuk a megpucolt és felaprított hagymát, majd hozzáadjuk megmosott, szárazra törölt és kockára vágott húst. Megpirítjuk, megszórjuk fahéjjal, hozzáadjuk a felaprított csilipaprikát és a mézet, majd hozzáöntjük a sáfrányos húslevesalaplét.
A paradicsomokat gerezdekre vágjuk, majd a mazsolával együtt hozzáadjuk a raguhoz, és 10 percen át főzzük. Tálalás előtt megszórjuk korianderrel és mandulával. Rizzsel vagy kuszkusszal tálaljuk.
Megjegyzés
Ez a recept egészen Andalúziáig repíti az embert! Különleges ízvilága elcsábítja kóstolóját! :) Érdemes kipróbálni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.