Egy tálban összekeverjük az ötfűszerkeveréket, a csillagánizst, a szójaszószt, a fahéjrudat, a szárított csilit és barnacukrot, és alaposan megforgatjuk benne a csirkecombokat.
Befedjük a marináddal és lehetőség szerint egy éjszakán át lefedve pácolódni hagyjuk. Másnap 200 fokra előmelegített sütőben, egy tepsiben kb. 35 perc alatt megsütjük a combokat.
A fehérborecetet összekeverjük a kimagozott és félbevágott szilvákkal és a már majdnem megsült combokra halmozzuk. A sütőt 170 fokra visszavesszük, és kb. további 15 perc alatt készre sütjük, ez idő alatt a gyümölcs és a hús is megpuhul, szép színe lesz.
Amíg elkészül a hús, 1,5x-es vízben jázmin rizst főzünk, majd a kókuszreszeléket megpirítjuk egy száraz serpenyőben. Megszórjuk vele az elkészült rizst, melyet a sült csirkéhez tálalunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.