A húst megmossuk, szárazra töröljük, és felkockázzuk. A hagymát és szalonnával felkockázzuk. A fokhagymát összezúzzuk. A krémsajtot, a kecskasajtot és a tejszínt csomómentesre keverjük.
Olajon aranyszínűre pirítjuk a hagymát, a szalonnát és fokhagymát. Hozzáadjuk a csirkemellkockákat és megpirítjuk. Hozzáöntjük a tejszínes keveréket, és megszórjuk a fűszerkeverékkel. Ízlés szerint megsózzuk, és addig kevergetjük, amíg sűrűsödni nem kezd.
A nokedli alapanyagaiból közepesen lágy masszát gyúrunk, majd lobogó sós vízbe szaggatjuk egy nokedliszaggatóval. Amint feljöttek a víz felszínére, leszűrjük és egy tálba tesszük a kész galuskákat.
A nokedlit a szósszal és hússal tálaljuk, majd megszórjuk a tetejét frissen reszelt parmezánnal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.