A kecskesajtot egyenlő nagyságú darabokra vágjuk. Az aszat szilvával együtt betekerjük őket a bacon szeletekbe, majd egy sütőpapírral bélelt tepsi egyik felébe sorakoztatjuk őket.
Felkockázzuk az édesburgonyát, céklát, sárgarépát és hagymát, ízlés szernt megszórjuk sóval, zöldfűszerekkel, majd szétterítjük őket a tepsi másik oldalába és meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal.
Előmelegített, 180 fokos sütőben, alufóliával lefedve sütjük 20 percen át, majd fólia nélkül még 30 percig, amíg a bacon is szépen megpirul.
Extra tipp: Készítsünk egy pikáns mártogatóst a falatkáinkhoz. Keverjünk össze egy kis pohár tejfölt 1 teáskanál Erős Pistával, némi sóval és fokhagymaporral. Hagyjuk állni pár órán keresztül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.