Sűrű palacsintatésztát keverünk a hozzávalókból. Vékonyan kivajazunk egy tapadásmentes serpenyőt, és több vastag palacsintát sütünk a masszából. Ha az egyik oldal megsült, megfordítjuk, és fakanállal apró darabokra vágjuk. Néha átkeverjük, hogy a kis tésztadarabok minden oldala kellően megpiruljon (ha szükséges, kevés vajat adhatunk még hozzá).
Közben megtisztítjuk a spárgát. Sós vizet forralunk. Beledobjuk a vajat és a cukrot is. Ha fehér spárgát készítünk, akkor annak a főzőlevéhez citromot is adunk (a zöld spárgát kifehérítené). Roppanósra főzzük a spárgasípokat.
Kiszedjük, lecsöpögtetjük, és a ropogós, elmorzsolt kecskesajttal megszórt sajtos császármorzsával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.