A céklát megmossuk és meghámozzuk, majd kb. ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Egy vastag falú serpenyőben az olajat forrósítunk, és megsütjsük benne a céklaszeleteket, közben sózzuk, borsozzuk.
A napraforgómagot szárazon aranybarnára. Az öntethez keverjük össze egy tálkában a vörösborecetet a sóval, és a borssal, majd csorgassuk hozzá az olívaolajat, és addig keverjük, míg egyneművé válik.
A jégsalátát megmossuk, a leveleit felcsíkozzuk, az almát és a reteket megmossuk, és felszeleteljük, majd egy nagyobb tálba tesszük, összeforgatjuk a salátával és a sült céklával, majd rácsorgatjuk a dresszinget.
Tálaláskor a salátára tesszük a kecskesajtot, megszórjuk a napraforgómaggal és a megtisztított, kisebb darabokra vágott zöldhagymával, illetve a zsázsával, majd azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.