A sütőt 170 fokra előmelegítjük. A kecskesajtott villával összetörjük, ízesítjük a csilivel, a reszelt citomhéjjal, és a tárkonnyal.
Az enyhén kiklopfolt csirkemelleket sózzuk, borsozzuk (vegyük figyelembe, hogy a sajt önmagában elég sós). Filénként 2-2 db sonkát kiterítünk, rárakjuk a csirkehúst, majd megkenjük a sajtos töltelékkel. Feltekerjük, és hústűvel rögzítjük a tekercseket.
Tepsibe rakjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, majd kb. 20 percig sütjük. Köretként pírított újburgonyát tálalunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.