A megmosott és szárazra törölt csirkemellfiléből négy szeletet vágunk. A szeletek közepét legyező alakban bemetsszük. Húsklopfolóval egy kicsit megütögetjük, majd megsózzuk, megborsozzuk.
Megpucoljuk a sárgarépát és a krumplit, majd karikákra vágjuk és megsózzuk őket. Egy tepsibe olívaolajat teszünk, majd rárakjuk a zöldségeket. A spenótlevelet 2-3 másodpercre forró vízbe tesszük, majd papírtörlőre szedjük.
Kiterítjük a baconszeleteket, és rátesszük a csirkemellet. Mindegyik csirkemellre ráfektetünk 2-3 spenótlevelet, erre rátesszük a kecskesajtot és néhány szem aszalt paradicsomot. Ezután feltekerjük a húst úgy, hogy a külsején a baconkabát legyen.
Ráfektetjük a zöldségágyra, és meglocsoljuk az olívaolajjal, amiben az aszalt paradicsom ázott. Ráöntjük a zöldség alaplevet.
Fóliával betakarjuk, majd 180 fokos sütőbe tesszük. Alsó-felső sütésen, fólia alatt kb. 45 percig sütjük, 2-3 alkalommal meglocsoljuk zöldségalaplével, ha szükséges, majd levesszük a fóliát és még kb. 15 percig pirítjuk. A párolt zöldségekkel együtt kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.