A meghámozott, finomra vágott vöröshagymát megpirítjuk a felforrósított olajon. Lehúzzuk a tűzről, és meghintjük a paprikával. Felöntjük 2 dl vízzel, hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott húst, a felaprított fokhagymát, a babérleveleket, valamint a felszeletelt paprikát és paradicsomot.
Ízesítjük egy kevés sóval, a borssal és a köménnyel. Visszatesszük a tűzre, felforraljuk, majd kis lángon félpuhára főzzük a húst. Közben egy kevés vízzel folyamatosan pótoljuk az elpárolgott folyadékot.
Azután hozzákeverjük a savanyú káposztát, és további 1 órán keresztül főzzük. Végül eltávolítjuk belőle a babérleveleket.
A megmosott burgonyát héjastul puhára főzzük, majd leszűrjük, meghámozzuk, és felszeleteljük. A felét tepsiben elrendezzük, majd szűrőkanállal ráadagoljuk a húsos káposztát. Végül befedjük a megmaradt burgonyaszeletekkel.
A tejfölt elkeverjük a tojással és egy kevés sóval, majd meglocsoljuk vele a burgonyát. 160 fokos sütőben 1-1,5 óra alatt készre sütjük, végül 15 percig pihentetjük, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.