A vegán bolognai mártáshoz olajon megpirítjuk a hagymát és a fokhagymát, hozzáadjuk az apróra vágott répát és rövid ideig pároljuk. A gombát vagy ledaráljuk, vagy nagyon apróra vágjuk és hozzáadjuk a hagymás répához, majd megsózzuk.
A ragut addig kevergetjük míg nagyjából el nem parolog a leve, majd hozzáöntjük a paradicsompürét és a megmosott, beáztatott lencsét. Fűszerezzük borssal, bazsalikommal, oreganóval. Addig főzzük míg a lencse meg nem puhul.
A vegán ricottához a tofut, a citromlevet, a préselt fokhagymát és fűszereket turmixgépbe helyezzük és krémesre turmixoljuk.
A lasagna lapokat előfőzzük.
Tepsibe rétegezzük a lapokat majd megkenjük először a ricotta és a vegán bolognai ragu egyharmadával. A kövezkező réteg esetében ugyanígy járunk el. A harmadik rétegnél megint csak ricottát és bolognait rétegezünk, majd befedjük az utolsó réteg tésztalapokkal és ha maradt a mártásból, akkor egy vékony réteget kenünk még a tetejére is és megszórjuk sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.