A lencsét megmossuk, és beáztatjuk. A kétféle hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A zöldségeket megtisztítjuk és darabokra vágjuk. A húst megmossuk, felaprítjuk a szalonnával együtt.
A szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a kétféle hagymát, és megpároljuk. Hozzáadjuk a húst, fehéredésig pirítjuk, majd megszórjuk sóval és köménymaggal. Öntünk alá egy kevés vizet és lefedve pároljuk a húst 45 percig.
Belekeverjük a lencsét, a zöldségeket és a babérlevelet. Felöntjük vízzel, további 15 percig főzzük. Végül beletesszük a burgonyát is, puhára főzzük, és egy kevés tejföllel meglocsolva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.