A búzasikérhez hozzáadjuk a szójaszószt és a vizet, majd gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. Négy-öt egyforma részre szeljük, majd szójaszószos vízben készre főzzük.
A megfőtt szejtánt 1-2 cm-es kockákra vágjuk, majd kevés olívaolajon sóval megpirítjuk.
Egy másik edényben szintén olajat hevítünk, beleszórjuk a felkockázott hagymát, és hagyjuk üvegesedni. Hozzáadjuk a fokhagymát, a pirospaprikát, a paprikakrémet, az őrölt köményt, majd a szejtánt és összekeverjük.
Hozzáöntjük a vörösbort. Pár percig hagyjuk összeállni, majd levesszük a tűzről.
Egy másik edényben összekeverjük a lisztet, a lenmagot a vizet és a sót, majd forró vízbe szaggatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.