A majonéz hozzávalóit az olívaolaj és a kapribogyó kivételével turmixgépbe öntjük, majd nagy fokozaton összemixeljük. Ekkor a legalacsonyabb fokozatra váltunk, és cseppenként hozzáadagoljuk az olívaolajat. Ha elkészült, egy edénybe önjük, hozzáadjuk a kapribogyót, majd hűtőbe tesszük.
A zöldségeket - a spárga kivételével - hosszában felszeleteljük. Egy edénybe beleöntjük a fehérbort, és addig melegítjük, míg gyöngyözni nem kezd. Ekkor beletesszük a főzőlé többi hozzávalóját, majd mikor már forr, hozzáadjuk a sárgarépát és az édesköményt. Jó három perc múlva a cukkinit, a spárgát és a póréhagymát is beletesszük, és további három-négy percig főzzük.
A zöldségeket kivesszük egy csipesszel, majd egy evőkanál főzőlével és ízlés szerint majonézzel meglocsoljuk. Friss kaporral dekorálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.