A csirkecombokat megtisztítjuk, majd bedörzsöljük sóval, borssal, és állni hagyjuk 15 percig.
Közben a zöldségeket megtisztítjuk. Az édeskömény külső leveleit eltávolítjuk, majd felszeleteljük. A burgonyát meghámozzuk, és karikákra vágjuk. A lila hagymát megtisztítjuk, és felszeleteljük.
Egy tepsit kikenünk az olajjal, beletesszük a combokat, aláöntünk 100 ml vizet, és 180 fokra előmelegített sütőben alufóliával letakarva kb. 15 percig sütjük. Ezután mellétesszük a burgonyát, megsózzuk, és alufólia nélkül további 10 percig sütjük.
Végül a tepsibe tesszük az édesköményt, a lila hagymát és a megmosott, egészben hagyott koktélparadicsomot is. Sózzuk, borsozzuk, és összeforgatjuk. Ekkor a húsokat is megfordítjuk, hogy minden oldaluk piros legyen.
Még kb. 10 percig sütjük, majd tányérokba szedve, a sült zöldségekkel, és a finomra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.