A tejszínes spenótfőzelék elkészítéséhez a spenótot leszárazzuk, a leveleket váltott vízben megmossuk, majd puhára főzzük őket lobogó, sós vízben. Azután leszűrjük, hideg vízzel átöblítjük, lecsepegetjük, kinyomkodjuk belőlük a felesleges nedvességet, és félrerakjuk.
Az olajat felforrósítjuk, és üvegesre pároljuk rajta a megtisztított, felkockázott hagymát. Megforgatjuk rajta a spenótleveleket, majd egy kevés sóval, borssal és őrölt szerecsendióval ízesítjük. Ezután felöntjük a tejjel, továbbá a tejszínnel, és az egészet összeforraljuk. Végül egy kevés hideg vízzel simára kevert étkezési keményítővel besűrítjük a főzeléket.
A sajtgolyókhoz a kétféle, lereszelt sajtot kikeverjük a tojásokkal. Apránként beledolgozunk annyi lisztet, hogy formázható állagú masszát kapjunk. Nedves kézzel 10-12 db golyót formázunk belőle, és bő, forró olajban kisütjük őket. Ezzel tálaljuk a spenótfőzeléket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.